Πώς να αυξήσετε τα στήθη με μεθόδους στο σπίτι

Το στήθος, το ντεκολτέ είναι ένας σημαντικός τομέας αποπλάνησης και γοητείας για τις γυναίκες. Για όσους έχουν μικρά παιδιά, ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις καλύτερες μεθόδους στο σπίτι για το πώς να αυξήσετε φυσικά τα στήθη και να τα δείξετε σε ειδικές περιπτώσεις.

Πώς να αυξήσετε τα στήθη

Για να αυξήσετε το στήθος κατά ένα μέγεθος, δεν απαιτούνται ειδικά ή μυστικά κόλπα, απλώς επαρκής διατροφή και σωματική δραστηριότητα με στοχευμένες και συγκεκριμένες ασκήσεις για να επιτύχετε τον στόχο που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Μπορείτε να έχετε μεγάλα στήθη χωρίς χειρουργική επέμβαση, κάνοντας κάποιες αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας. Ορισμένα τρόφιμα είναι πιο αποτελεσματικά από άλλα και μπορούν να τα αυξήσουν έως και ένα μέγεθος σε ένα μήνα.

Διαφημίσεις. Συνιστάται να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε φυτοοιστρογόνα χρήσιμα για τη διεύρυνση του μαστού. Στη διατροφή σας δεν μπορείτε να χάσετε τρόφιμα όπως μάραθο, γάλα και σόγια που έχουν άλλο περιεχόμενο αυτών των ουσιών χρήσιμα για τη βελτίωση και την αύξηση του μεγέθους του σουτιέν. Εκτός από τη διατροφή, υπάρχουν επίσης μια σειρά στοχευμένων και συγκεκριμένων ασκήσεων.

Επομένως, είναι απαραίτητο να εργαστούμε στα θωρακικά για να αυξήσουμε το μέγεθος και τη δύναμή τους. Οι ασκήσεις με βάρη ή το στήθος και τα push-ups είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια ευημερούσα και ακόμη πιο ήπια και διαμορφωμένη ντεκολτέ.

Η διατήρηση της καλής στάσης του σώματος βοηθά και τονίζει τις καμπύλες.

Μην ξεχνάτε επίσης τις κρέμες που μπορούν να σφίξουν και να τονίσουν τα στήθη, κάνοντάς τα να αυξάνονται κατά ένα ή δύο μεγέθη, όπως το Senomax. Εκτός από τις κρέμες, τα φυσικά έλαια μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μεγέθυνση του μαστού. Θυμηθείτε να τα εφαρμόζετε καθημερινά και κάντε απαλό μασάζ για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς να αυξήσετε τα στήθη: συμβουλές

Για να μεγεθύνετε το στήθος σας, ακόμη και ένα μέγεθος, εκτός από την προσοχή στις κρέμες, τα έλαια και τη διατροφή μαζί με την κατάλληλη σωματική δραστηριότητα, συνιστάται να προσέχετε τα ρούχα.

Σχετικά βίντεο. Προτιμήστε φορέματα που έχουν διακοσμητικά ένθετα στο στήθος, όπως φουσκωμένες μπλούζες με βολάν που μπορούν να αυξήσουν το στήθος δίνοντας αυτό το αποτέλεσμα.

Επιλέξτε ρούχα με οριζόντιες ρίγες που ενισχύουν τις καμπύλες της προτομής τονίζοντας το. Επιλέξτε το σουτιέν που σας ταιριάζει. Ένα πολύ σφιχτό είναι πιθανό να κάνει το στήθος σας να φαίνεται ακόμη μικρότερο από ότι είναι. Το σουτιέν έχει το καθήκον να στηρίζει και να στηρίζει το στήθος, επομένως είναι καλό να το επιλέξετε κατάλληλο και με το σωστό μέγεθος.

Επιλέξτε σουτιέν με επένδυση ή ώθηση που τονίζουν τον όγκο των μαστών έτσι ώστε να είναι πιο δροσερά και τονωμένα. Είναι η σωστή λύση για όσους έχουν μικρά στήθη και θέλουν να τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Όχι σε αθλητικά σουτιέν που είναι ωραία για προπονήσεις, αλλά δεν συνιστώνται για καθημερινή χρήση.

Προτείνουμε κρέμες βασισμένες σε φυσικά συστατικά, όπως φύκια, φασκόμηλο που βοηθούν στην ευημερία του μαστού. Ένα αποτελεσματικό φάρμακο γιαγιά είναι το fenugreek που διεγείρει τις ορμόνες και τα οιστρογόνα αυξάνουν τη μάζα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για μασάζ στο στήθος ή ακόμη και για κατανάλωση μπουμπουκιών κατά τη διάρκεια των γευμάτων για μεγαλύτερα οφέλη για το ντεκολτέ.

Η καλύτερη φυσική θεραπεία

Εκτός από τις προτεινόμενες θεραπείες και μεθόδους για τη διεύρυνση του μαστού, για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων, συνιστάται η χρήση ενός πολύ αποτελεσματικού και ασφαλούς προϊόντος, που συνιστάται από κορυφαίους ειδικούς και καταναλωτές.

Αυτό είναι το Senomax: μια φυσική κρέμα ειδικά σχεδιασμένη ως εναλλακτική λύση στη μαστοπλαστική . Αυτή η φυσική θεραπεία λαμβάνει πολλές συγκαταθέσεις και επιτυχίες χάρη στα οφέλη που βρέθηκαν. Γι ‘αυτό αναγνωρίζεται ως η καλύτερη φυσική θεραπεία και εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση

Σύμφωνα με τις δοκιμές, οι ιδιότητες του senomax είναι:

  • Βασίζεται σε φυσικά συστατικά που δεν έχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες
  • Κατάλληλο για όλες τις γυναίκες για οποιοδήποτε είδος προβλήματος και είναι η σωστή λύση
  • Βελτιώνει την υγεία του δέρματος καθιστώντας το πιο ελαστικό
  • Διεγείρει και προάγει την ανάπτυξη του μαστού με εντελώς φυσικό τρόπο
  • Δεν αφήνει σημάδια ή σημάδια.
  • Αφαιρεί επίσης ραγάδες γύρω από την περιοχή του μαστού.

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ ή στην παρακάτω εικόνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *