Πράσινο τσάι για απώλεια βάρους: Δείτε πώς μπορείτε να χάσετε βάρος

Ξυπνά το μεταβολισμό. Πράσινο τσάι για απώλεια βάρους, δείτε πώς να χάσετε βάρος. Είναι μια φράση που ακούτε συχνά όταν μιλά για δίαιτα και ποτό ιδανικό για απώλεια βάρους. Το τσάι είναι καλό για την υγεία σας, ελαττώνει και χάνει βάρος και έχει πολλά οφέλη altrieffetti. Ένα διάσημο ρητό παλαιότερο στο Tea Green λέει, “Καλύτερα να είσαι ιδιωτικός για φαγητό για τρεις ημέρες, ότι το τσάι για ένα.”

Το πράσινο τσάι είναι πάντα το πιο αρχαίο ποτό που χρησιμοποιούνταν οι Κινέζοι. Οι κινηματογράφοι χρησιμοποιούν το πράσινο τσάι για να θεραπεύσουν τα πάντα, από πονοκεφάλους έως κατάθλιψη. Στην Κίνα, το πράσινο χρησιμοποιείται ως φάρμακο για τουλάχιστον 4.000 χρόνια! Με τα χρόνια έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες σχετικά με τα οφέλη του πράσινου τσαγιού.

Το 1994 το περιοδικό του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης επιδημιολογίας, η οποία ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του οισοφάγου στους άνδρες και στις γυναίκες Κινέζους σχεδόν το εξήντα τοις εκατό! Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Purdue κατέληξαν πρόσφατα στο συμπέρασμα ότι μια ουσία που περιέχεται στο πράσινο τσάι αναστέλλει την ανάπτυξη του καρκίνου των κυττάρων.

Επίπεδο χοληστερόλης

Υπάρχει επίσης μια έρευνα που δείχνει ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού μειώνει τα επίπεδα της συνολικής χοληστερόλης, εκτός από τη βελτίωση της σχέσης μεταξύ της καλής χοληστερόλης (HDL) και της κακής χοληστερόλης (LDL). Το πράσινο τσάι είναι το ποτό ιδανικό για απώλεια βάρους.

Το τσάι είναι ένα ρόφημα πλούσιο σε κατεχίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες που ανήκουν στην οικογένεια των φλαβονοειδών, σε θέση να δώσει μια αίσθηση κορεσμού για όσο καιρό μειώνει τους κινδύνους να τρώτε τα περισσότερα από αυτά και να προσφύγετε σε σνακ διάλειμμα-πεινασμένα πολύ πιο υγιεινά.

Επίσης, επιταχύνουν το βασικό μεταβολισμό και διεγείρουν τη διαδικασία της θερμογένεσης, τη διαδικασία που μειώνει τη μετατροπή του λίπους που λαμβάνεται με δίαιτα σε θερμίδες, καθοδηγώντας τα θρεπτικά συστατικά (ειδικά υδατάνθρακες και λίπη) να παράγουν ενέργεια με τη μορφή θερμότητας, αντί να να συνθέσει λίπος ιστού για να διατηρήσει: η δράση κατά της θερμογένεσης επιτρέπει, επομένως, να διατηρεί περισσότερο υπό έλεγχο το βάρος του σώματος και να αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους, ειδικά στη μέση και στην κοιλιακή περιοχή.

Πώς λειτουργεί?

Το πράσινο του τσαγιού βοηθά να αδυνατίσει επίσης επειδή περιέχει επίσης τις μεθυλοξανθίνες (καφεΐνη, θεοβρωμίνη, θεοφυλλίνη), μόρια που μειώνουν την απορρόφηση των σακχάρων, διεγείρουν τη λιπόλυση, δηλαδή την απομάκρυνση του λίπους από τα λιποκύτταρα (καθίσταται δυνατή επίσης χάρη στο θετικό αποτέλεσμα γίνεται σε κορτιζόλη, μια σημαντική λιπογενετική ορμόνη) και ότι, χάρη στο αγγειοδιασταλτικό δράσης, προσδιορίζει μια νεφρική υψηλότερη δραστηριότητα και μια διούρηση είναι πιο αποτελεσματική.

Η παραγωγή και η εξάλειψη περισσότερων ούρων διευκολύνει τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση του οργανισμού, επειδή απομακρύνει την σκωρία και τις ουσίες των απορριμμάτων που θα συσσωρεύσετε στο εσωτερικό και θα εξαλείψετε τα υγρά που υπερβαίνουν, όταν σταθούν, προκαλούν ενοχλητική και δυσάρεστη κυτταρίτιδα. Το σύμπλεγμα απορριμμάτων και τοξινών εμποδίζει, στην πραγματικότητα, το σώμα της εργασίας στην καλύτερη περίπτωση και τα κύτταρα να είναι σε θέση να αφομοιώσουν τις ουσίες που είναι καλές σε βάρος του λίπους: γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τονωθεί η απέκκριση.

Αφού αφέσατε να σταθούν τα ποτά καλυμμένα με ένα πιατάκι για έγχυση για 10 λεπτά, φιλτράρετε με τη βοήθεια ενός σουρωτήρι, “προτείνει ο naturopath Cristina Settanni, συγγραφέας του βιβλίου” Τα λουλούδια του καλού. Το τσάι από βότανα στο τζίντζερ και το λεμόνι είναι ιδανικό για να πιείτε ζεστό το πρωί απλώς ξύπνιος. Προωθεί την αποχέτευση υγρών σε υπερβολική ποσότητα “, προσθέτει ο ειδικός.

Τσάι από βότανα με αστέρι γλυκάνισου για το πρήξιμο

Το τσάι από βότανα με αστέρι γλυκάνισου χάρη στις ιδιότητές του, το πεπτικό είναι ιδανικό για όσους υποφέρουν με την αίσθηση βαρύτητας και πρήξιμο της κοιλιάς. «Για να το προετοιμάσετε, απλώς βάλτε ένα μούρο γλυκάνισου σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά. Πίνετε αμέσως μετά το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο καταπολεμά την αίσθηση βαρύτητας που μπορεί να διευκολύνει το πρήξιμο της κοιλιάς “, λέει ο ειδικός.

Τσάι από βότανα σε αγκινάρες για την απομάκρυνση των τοξινών

Η αγκινάρα είναι μια καλή αποτοξίνωση. Προωθεί τη διάθεση τοξινών και των ουσιών των αποβλήτων. “Για να ετοιμάσετε ένα τσάι στην αγκινάρα απλώς ρίξτε ένα φλιτζάνι νερό που βράζει ένα κουταλάκι του γλυκού φύλλα ξηρά από αγκινάρα και αφήστε το να εγχυθεί για περίπου 10 λεπτά. Πριν πιείτε το φυτικό τσάι, φιλτράρετε το με τη βοήθεια ενός σουρωτήρι. γεύση πικρή πιο εύγευστο προσθέστε μια άκρη μελιού και πιείτε το δύο φορές την ημέρα. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *